Ο Νάτχο και η πρόκριση Ολυμπιακού!

Ξέρει καλά την Ντιναμό Κιέβου ο Μπίμπαρς Νάτχο γιατί της έχει βάλει γκολ στο Ολιμπίνσκι και την έχει αποκλείσει!

Ο Νάτχο και η πρόκριση Ολυμπιακού!

Το καλοκαίρι του 2011 η Ρουμπίν Καζάν είχε κληρωθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντιναμό Κιέβου και βασικός παίκτης της ρωσικής ομάδας ήταν ο Μπίμπαρς Νάτχο.

Ο Ισραηλινός νυν άσος του Ολυμπιακού ήταν πρωταγωνιστής στο πρώτο παιχνίδι στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου, καθώς είχε πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του στη νίκη με 2-0, βάζοντας τα θεμέλια για την πρόκριση που σφραγίστηκε στον επαναληπτικό της Ρωσίας με τη νίκη της Ρουμπίν με 2-1 και τον Νάτχο για 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Εκείνη τη σεζόν η ρωσική ομάδα με ηγέτη τον Νάτχο είχε αποκλειστεί από τους ομίλους από την Λιόν (1-3 στην Γαλλία με ασίστ του Μπίμπαρς και 1-1 στην Ρωσία με δικό του γκολ!), ενώ στη συνέχεια προκρίθηκε στον όμιλο του Γιουρόπα με Τότεναμ, ΠΑΟΚ και Σάμροκ Ρόβερς (2 γκολ και 2 ασίστ ο Νάτχο!) και έπεσε στους «32» στο δρόμο του Ολυμπιακού. Με τους ερυθρόλευκους να προκρίνονται με δύο νίκες με 1-0 και τον Νάτχο να χάνει κρίσιμο πέναλτι στο παιχνίδι της Μόσχας (απόκρουση Κάρολ)

Έχει λοιπόν έναν παίκτη ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμπειρία...πρόκρισης επί της Ντιναμό Κιέβου, ενώ τους Ουκρανούς ξέρει καλά και ο Λάζαρος από τις περσινές αναμετρήσεις της ΑΕΚ που αποκλείστηκε με δύο ισοπαλίες.

Διαθέτει από την άλλη και η Ντιναμό έναν παίκτη που έχει αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Τον έμπειρο Ουκρανό γκολκίπερ Ντένις Μπόικο, ο οποίος είχε παίξει προ τετραετίας και στα δύο ματς με την Ντνίπρο, στο 2-2 στο Φάληρο (του είχαν βάλει γκολ Μήτρογλου και Τσόρι) και στο 2-0 της Ουκρανίας που ήταν το πρώτο ματς και ουσιαστικά είχε δώσει την πρόκριση στην τότε ομάδα του.