Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει περισσότερα γκολ στο Europa League απ' ό,τι στη Super League

Αν έχει ένα πρόβλημα φέτος στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αυτό είναι κατά γενική ομολογία το εύκολο γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει περισσότερα γκολ στο Europa League απ' ό,τι στη Super League

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χτυπηθεί από την ατυχία αφού οι δύο βασικοί του επιθετικοί (Γκερέρο και Χασάν) έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να έχουν πλουραλισμό στο σκοράρισμα, όμως να μην πετυχαίνουν αρκετά γκολ στη Super League. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει 21 γκολ σε 14 αγωνιστικές.

Στην Ευρώπη όμως το πράγμα αλλάζει, αφού οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς εμφανίζονται πιο «αγριεμένοι» και η σύνδεσή τους με το τέρμα είναι πολύ πιο συχνή!

Συγκεκριμένα, μαζί με τα παιχνίδια για τα προκριματικά και τα play offs του Europa League, οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά μετράνε 22 γκολ σε δέκα αγώνες! Έντεκα από αυτά έχουν σημειωθεί στα παιχνίδια του ομίλου κόντρα σε Μπέτις, Μίλαν και Ντουντελάνζ, ενώ έντεκα πέτυχαν και με αντιπάλους τη Λουκέρνη και την Μπέρνλι.

Φυσικά εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην Ευρώπη παίρνει και τα πέναλτι που δικαιούται, όπως π.χ. με τη Μίλαν, εκεί όπου ο διαιτητής σφύριξε αμέσως την παράβαση στον Τοροσίδη, κάτι που σε ανάλογη φάση στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη, δεν σφυρίχτηκε ποτέ.