Μάρκεβιτς: «Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός - Σπουδαία έδρα το Καραϊσκάκη»

Ο Μίρον Μάρκεβιτς μίλησε για την κλήρωση της Ντιναμό Κιέβου με την ομάδα του Πειραιά.

Μάρκεβιτς: «Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός - Σπουδαία έδρα το Καραϊσκάκη»

O Μίρον Μάρκεβιτς ο οποίος στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τις Μέταλιστ και Ντιναμό Κιέβου, πλέον είναι μέλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουκρανίας.

Ο 67χρονος μίλησε στην ιστοσελίδα «football24.ua» για την κλήρωση της Ντιναμό Κιέβου με τον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις εκθείασε την ομάδα του Πειραιά αλλά και τους οπαδούς της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίρον Μάρκεβιτς

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν: «Παρακολούθησα τον Ολυμπιακό εναντίον της Μίλαν, την οποία η ελληνική ομάδα νίκησε 3-1. Έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο στο ματς κόντρα στους Ιταλούς. Πάντα οι αναμετρήσεις εκεί είναι πολύ δύσκολες κι αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι».

Για την «καυτή» ατμόσφαιρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης: «Έχω πάει στο γήπεδο του Ολυμπιακού και με την Μέταλιστ και με τη Ντνίπρο. Παρότι και οι δύο ομάδες μου εκείνη την εποχή είχαν καλή απόδοση, πρέπει να σταθεί στην πολύ δυνατή στήριξη που είχε η ελληνική ομάδα από τους οπαδούς της και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο! Χρειάζεται για την οποιαδήποτε ομάδα πάει εκεί να παίξει και πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ προσεκτικά».