Στα φιλικά θα γίνει η "κατασκοπία" του Ολυμπιακού για τη Ντιναμό Κιέβου

Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα λάβει τόσο σοβαρά υπόψη του τα όσα έκανε η ουκρανική ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα σε Αστάνα, Γιάμπλονετς και Ρεν.

Στα φιλικά θα γίνει η "κατασκοπία" του Ολυμπιακού για τη Ντιναμό Κιέβου

Η κλήρωση έφερε την Ντιναμό Κιέβου στο δρόμο του Ολυμπιακού για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και το κακό στην όλη ιστορία είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να «κατασκοπεύσει» τους Ουκρανούς στα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει στην Ισπανία.

Το ουκρανικό πρωτάθλημα έχει διακοπή τώρα και θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο (23-24 Φεβρουαρίου). Αυτό σημαίνει ότι πρώτα θα γίνουν οι διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και μετά θα ασχοληθεί με το ματς πρωταθλήματός της κόντρα στην Ζόρια Λούχανς.

Έως και το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη στις 14 Φεβρουαρίου, η Ντιναμό Κιέβου θα δώσει μόνο φιλικά παιχνίδια στην Ισπανία όπου θα πάει για προετοιμασία.

Θα κάτσει φυσικά ο Μαρτίνς να δει και τα παιχνίδια που έδωσε με Αστάνα, Γιάμπλονετς και Ρεν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όμως, θα έχουν περάσει δύο μήνες από τις τελευταίες επίσημες υποχρεώσεις των Ουκρανών εώς την πρώτη αναμέτρηση ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Καραϊσκάκη και ενδέχεται να έχουν υπάρξει αλλαγές μέχρι τότε ακόμη και στο ρόστερ της. Μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες αλλάζουν από 15νθήμερο σε 15νθήμερο, πόσω μάλλον σε διάστημα δύο μηνών.

Η Ντιναμό Κιέβου λοιπόν αναγκαστικά θα κάνει «πρόβες» ενόψει Ολυμπιακού μέσω των φιλικών και η αλήθεια είναι πώς την προετοιμασία τους θα την προσαρμόσει σε πρώτη φάση αποκλειστικά και μόνο για τις αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους» και εν συνεχεία θα ασχοληθεί με το πρωτάθλημα, στο οποίο παρεμπιπτόντως είναι στη 2η θέση ευρισκόμενη στο -7 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.