Ο Ολυμπιακός έφερε ξανά στο προσκήνιο τους διαδόχους του Γκατούζο

H «La Gazzetta dello Sport» επαναφέρει σήμερα θέμα αντικατάστασης του Τζενάρο Γκατούζο αλλά από τη νέα σεζόν!

Ο Ολυμπιακός έφερε ξανά στο προσκήνιο τους διαδόχους του Γκατούζο

Ο αποκλεισμός της Μίλαν από τον Ολυμπιακό έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία. Η «La Gazzetta dello Sport», φιλοξενεί ρεπορτάζ για τους πιθανούς αντικαταστάτες του. Αλλά από τη νέα περίόδο...

Παρά το στραπάτσο στον Πειραιά το κεφάλι του Γκατούζο δεν κινδυνεύει βραχυπρόθεσμα. Η τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή είναι είναι εφικτός στόχος για την ομάδα που είναι αλήθεια ότι επλήγη από πολλούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα τα ονόματα των πιθανών διαδόχων είναι εκείνα που είναι ήδη γνωστά: Αντόνιο Κόντε, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, Αρσέν Βενγκέρ. Ο πρώτος είναι ακόμα «δεμένος» με την Τσέλσι και τον Οκτώβριο αρνήθηκε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλει να αναλάβει καταμεσής της σεζόν καθώς επιθυμεί να χτίσει μια ομάδα δική του. Το ίδιο ισχύει και με τον Ντοναντόνι που είναι «δεμένος» με τη Μπολόνια.

Ο μόνος ελεύθερος από τους τρεις είναι ο Βενγκέρ, γνωστός του Ιβάν Γκαζίδη, αν και οι σχέσεις δεν ήταν οι καλύτερες στην Άρσεναλ τον τελευταίο καιρό.