Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια: «Ήταν μία ιστορική νίκη» (vid)

Δείτε σε video τον συγκινημένο από την πρόκριση Βαγγέλη Μαρινάκη, να μιλάει στους παίκτες του για την ιστορική πρόκριση επί της Μίλαν. Το γλέντι που ακολούθησε.

Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια: «Ήταν μία ιστορική νίκη» (vid)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μίλαν, με τον Ολυμπιακό να σημειώνει μία ιστορική πρόκριση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια των "ερυθρολεύκων".

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών ήταν εκστασιασμένος, αλλά και συγκινημένος από την πρόκριση των Πειραιωτών στην επόμενη φάση του Europa League.

Μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τος συνεχάρη για τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν και την πρόκριση. Παράλληλα ζήτησε μόνο νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς. Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Θέλω να συγχαρώ τους πάντες. Ήταν μία μεγάλη νίκη, όμως επίσης ήταν σπουδαία η απόδοση όλων σας και αυτό μετράει διπλά. Επιπλέον ήταν η πιο ιστορική νίκη και φυσικά η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία μας, το να περάσουμε στον επόμενο γύρο! Γνωρίζω ότι μέχρι σήμερα είχαμε τις δυσκολίες μας, , αλλά είμαστε εκεί όπως έχω δει και πολλούς από εσάς, για να στηρίξουμε στις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά όταν γιορτάζουμε είναι όλοι μέσα το έχουμε δει πολλές φορές. Επομένως αυτό που θέλω από εσάς, είναι προτίστως να ξέρετε ότι είναι ικανοί να κερδίσετε το ελληνικό πρωτάθλημα. Από εδώ και στο εξής δεν θα πρέπει να χάνετε από κανέναν. Μόνο νίκες! Και νομίζω ότι αν συμβεί αυτό έχουμε πολύ καλή πιθανότητα να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές! Συνεχίστε να προχωράτε. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και τον προπονητή σας, ο οποίος έχει προσπαθήσει για το απολύτως καλύτερο όλο το τεχνικό επιτελείο όλους όσοι είναι γύρω σας, είμαστε όλοι μια οικογένεια και σήμερα το πριμ σας είναι μισό εκατομμύριο!».

Δείτε σε video τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη