Ο Ολυμπιακός ανέβασε τον πήχη και η διοίκηση τον ενισχύει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε μεταγραφές και οι άνθρωποι του συλλόγου «τρέχουν» τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε τον πήχη και η διοίκηση τον ενισχύει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπαίνοντας στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές το πριμ ύψους 500.000 €. Άπαντες στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση επί της Μίλαν.

Ποδοσφαιριστές και Μαρτίνς είχαν διώξει από πάνω τους το άγχος και την πίεση των προηγούμενων αγώνων, ενώ η διοίκηση έβλεπε τους κόπους της να ανταμείβονται. Μη ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι έγιναν ριζικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα τώρα όλα αυτά να βγαίνουν στο χορτάρι.

Η ομάδα του Πειραιά πήρε μία πολύ μεγάλη πρόκριση, την οποία από εδώ και στο εξής θέλει να την υπερασπιστεί και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στην Ευρώπη. Είναι δεδομένο πως και η ομάδα χρειάζεται την ενίσχυση της και 1-2 πινελιές που θα την κάνουν ακόμα πιο δυνατή. Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού έχει παρθεί η απόφαση να ενισχυθεί η ομάδα και μάλιστα με παίκτες που θα έρθουν και θα κάνουν τη διαφορά.

Είναι δεδομένη η απόκτηση ενός φορ με τον Ολυμπιακό να έχει βγει πολύ ενεργά στην αγορά εδώ και καιρό. Είναι βέβαιο ότι από εδώ και στο εξής θα είναι πιο ενεργός και με τον πήχη να ανεβαίνει κι άλλο. Μέχρι τώρα γινόταν κουβέντα για την ενίσχυση στην επίθεση, όμως, μην αποκλείσουμε και την έκπληξη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει και στο παρελθόν πως είναι απρόβλεπτος σε τέτοιες καταστάσεις.

Αυτή τη στιγμή στον Πειραιά υπάρχει πολύ μεγάλος ενθουσιασμός από την πρόκριση επί της Μίλαν. Η ίδια η ομάδα ανέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και η διοίκηση από την πλευρά της θα την βοηθήσει. Θα υπάρξει ενίσχυση όπου πονάει και αφού υπάρξει συνάντηση και συζήτηση με τον προπονητή.