Τα πάντα για την κλήρωση - Πότε θα γίνει, τα γκρουπ και πότε παίζει ο Ολυμπιακός

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στο Europa League

Τα πάντα για την κλήρωση - Πότε θα γίνει, τα γκρουπ και πότε παίζει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του τους ομίλους του Europa League μετά τον θρίαμβο επί της Μίλαν και πλέον έχει στο μυαλό του την κλήρωση για την επόμενη φάση. Αυτή είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στη Νιόν της Ελβετίας, στις 14:00.

Ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με μια από τις ομάδες του γκρουπ των δυνατών, εκτός της Μπέτις, με την οποία ήταν στον ίδιο όμιλο.

Αναλυτικά οι ομάδες πως συνεχίζουν

Δυνατοί: Νάπολι, Βαλένθια, Ίντερ, Μπενφίκα, Σεβίλλη, Σάλτσμπουργκ, Ζενίτ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Άρσεναλ, Βιγιαρεάλ, Γκενκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Τσέλσι, Μπετις, Λεβερκούζεν και Ντιναμό Κιέβου

Αδύνατοι: Πλζέν, Μπρίζ, Σακτάρ, Γαλατασαράι, Φενερμπαχτσέ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ραπίντ Βιένης, Λάτσιο, Κρασνοντάρ, Μάλμε, Ρεν, Ολυμπιακός, Μπάτε, Ζυρίχη, Σέλτικ και Σλάβια Πράγας.

Οι δύο αγώνες της φάσης των «32» θα διεξαχθούν στις 14 Φεβρουαρίου ο πρώτος και στις 21 Φεβρουαρίου ο δεύτερος. Την επόμενη ημέρα, στις 22 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για τους αγώνες της φάσης των «16».

Οι λεγόμενοι «ισχυροί» έχουν το πλεονέκτημα πως θα δώσουν τον δεύτερο αγώνα στην έδρα τους για τη φάση των «32», με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στους ανίσχυρους ως 2ος στον όμιλό του και να δίνει το πρώτο ματς εντός έδρας.