Μαρτίνς: Ό,τι φέρει η κλήρωση, εδώ είμαστε!

Τι δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά το παιχνίδι για την επική πρόκριση του Ολυμπιακού.

Μαρτίνς: Ό,τι φέρει η κλήρωση, εδώ είμαστε!

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο flash interview τόνισε: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας, πιστεύω στα παιδιά, στη δουλειά που κάνουμε. Παίξαμε καλά, ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε απέναντι σε αυτή την ομάδα. Πάντοτε δουλεύαμε γιατί το πιστεύαμε. Είχαμε αυτοπεποίθηση. Έχουμε ποιότητα, έχουμε δυνάμεις, δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πάντοτε είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα σε αυτή την ομάδα, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις όταν πιστεύεις στην ομάδα σου».

Για το τι θα περιμένει ο κόσμος από τώρα και στο εξής δήλωσε: «Μεγάλη στιγμή για εμάς. Η χρονιά είναι πολύ δύσκολη. Αποδείχθηκε ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Δουλεύουμε πολύ. Έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, μας στήριξε ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού. Από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε συνεπείς. Πιστεύουμε ότι είναι μία αμοιβαία σχέση και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».

Τέλος για το αν έχει κάποια προτίμηση στην κλήρωση της Δευτέρας είπε: «Όλοι γνωρίζαμε το πόσο δύσκολοι αντίπαλοι ήταν η Μπέτις και η Μίλαν. Ήταν ένας πολύ δύσκολος δρόμος εώς εδώ. Άρα θα είναι το ίδιο δύσκολη και η συνέχεια. Ας απολαύσουμε πρώτα αυτό που πετύχαμε και να δουλέψουμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Ό,τι φέρει η κλήρωση, εδώ θα είμαστε εμείς».