Ολυμπιακός-Μίλαν 3-1: Ο Μαρινάκης «χρυσώνει» τους παίκτες για την πρόκριση

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια μετά το ματς συνεχάρη ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο και έδωσε πριμ πρόκρισης.

Ολυμπιακός-Μίλαν 3-1: Ο Μαρινάκης «χρυσώνει» τους παίκτες για την πρόκριση

Πανζουρλισμός επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίλαν. Ο Ολυμπιακός απέκλεισε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως είναι οι «ροσονέρι» με πολύ μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, πανηγύρισαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους τη μεγάλη νίκη και άπαντες δεν μπορούσα να κρύψουν τη χαρά και τα πολύ έντονα συναισθήματα που τους είχαν κυριεύσει εκείνη τη στιγμή.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος της αναμέτρηση μπήκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και ο τεχνικό επιτελείο για την επιτυχία τους και παράλληλα ανακοίνωσε και το πριμ που θα πάρει η ομάδα γι’ αυτή την πολύ μεγάλη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πάρουν 500.000 € ως έξτρα πριμ για τη σπουδαία επιτυχία τους να αφήσουν εκτός Ευρώπης της Μίλαν και να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία και το 2019.