Τοροσίδης: «Ήμασταν καλύτεροι»

Ο διεθνής αμυντικός μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία και για το γεγονός πως έπαιξε σε αρκετές διαφορετικές θέσεις στο τέλος.

Τοροσίδης: «Ήμασταν καλύτεροι»

Αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός είναι κάτι το μοναδικό, όμως, ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν απόλυτα ήρεμος, ψύχραιμος και προσγειωμένος. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Πειραιά στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο μέγεθος της Μίλαν λέγοντας:

«Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Η Μίλαν είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ιταλίας και όλου του κόσμου. Σε όλα τα παιχνίδια κάναμε καλά ματς. Και στα τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε με τους δύο αντιπάλους μας ήμασταν καλύτεροι. Τα παιδιά έδωσαν τη ψυχή τους στο παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε, όμως και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής να θέλουμε να είμαστε σωστοί επαγγελματίες».

Αναφερόμενος στις πολλές θέσεις που αγωνίστηκε από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο ο Βασίλης Τοροσίδης αποκάλυψε: «Το δουλέψαμε στην τελευταία προπόνηση στο Καραϊσκάκη να παίξω επίθεση στα τελευταία δέκα λεπτά. Από τη στιγμή που σκοράραμε γύρισα στο κέντρο και μετά δεξί μπακ. Δεν με πειράζει το έχω ξανακάνει. Δυστυχώς η βαθμολογία στην Ελλάδα δεν λέει την αλήθεια γιατί παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και το έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια, το παραδέχονται όλοι στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του διεθνούς αμυντικού.