Ολυμπιακός-Μίλαν 3-1: Η κριτική των παικτών: Άπαντες κατέθεσαν την ψυχή τους!

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για τον μεγάλο θρίαμβο τους επί της Μίλαν, παίρνοντας μία παλικαρίσια πρόκριση στο Europa League. 

Ολυμπιακός-Μίλαν 3-1: Η κριτική των παικτών: Άπαντες κατέθεσαν την ψυχή τους!

ΣΑ: Είπε ένα σωρό «όχι»! Σε Τσαλχάνογλου, Ιγκουαϊν, Ζαπάτα, Κουτρόνε. Στη φάση του γκολ του Ζαπάτα μπορεί να έφερε ένα μικρό μερίδιο ευθύνης, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Ανέβηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και από τα δικά του πόδια προέκυψαν αρκετές επιθετικές προσπάθειες του Ολυμπιακού. Θα μπορούσε να του πιστωθεί και τουλάχιστον μία ασίστ, αν οι επιθετικοί ήταν λίγο πιο προσεκτικοί.

ΣΙΣΕ: Κατέθεσε την ψυχή του! Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε και άνοιξε το δρόμο για την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού. Ήταν αυτοκρατορικός παρότι απέναντί του είχε τον Ιγκουαϊν.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Μπορεί να μην έφτασε σε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι στο τέλος που πίεζε η Μίλαν και χρειάστηκε να δώσει τα διαπιστευτήριά του, άφησε τα πνευμόνια του σε μια γωνιά του Καραϊσκάκη.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Φοβερός στο πρώτο ημίχρονο. Από τα πόδια του προκλήθηκαν ένα σωρό προϋποθέσεις για γκολ, ενώ θα πρέπει να του πιστωθεί και το κόψιμο την τελευταία στιγμή στον Καστιγιέχο στο 36’ προτού γίνει επικίνδυνος.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Πέτυχε το δεύτερο γκολ έστω και από καραμπόλα και με τη σειρά του αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της τεράστιας επιτυχίας των «ερυθρολεύκων».

ΚΑΜΑΡΑ: Τα έδωσε όλα ο Μαντί. Έτρεχε σαν διάολος παντού, κάλυπτε χώρους και παρότι είχε απέναντί του τους Μπακαγιόκο και Κεσιέ, τα πήγε σε μεγάλο μέρος του αγώνα περίφημα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Από τους πρωταγωνιστές. Από δική του πονηράδα ξεκίνησε η φάση του 1-0 στο κόρνερ, πέτυχε το 3-1 και γενικότερα προκαλούσε… σαματά μόλις έπαιρνε την μπάλα στα πόδια. Εξαιρετικός ξανά.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Χαμένος ήταν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά εμφανίστηκε για τα καλά στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου έχοντας ένα καλό σουτ στο 47’. Βγήκε στο 69’ δίνοντας τη θέση του στον Νάτχο και σίγουρα βοήθησε κι εκείνος από την πλευρά του παρότι δεν πέτυχε το γκολ που έψαχνε τόσο πολύ.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Από τα πόδια του ξεκίνησαν αρκετές προσπάθειες για γκολ, κάπου τα χάλαγε στην τελική πάσα στο πρώτο ημίχρονο, όμως, έχει συμμετοχή στο 1-0 και από εκείνο το σημείο και μετά μέχρι να βγει στο 85’, ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Θα μπορούσε να βάλει φωτιά στο ματς στα πρώτα δευτερόλεπτα με το χαμένο τετ α τετ. Έχασε κι άλλα τετ α τετ. Δεν βρέθηκε σε τόσο καλή μέρα, αλλά χαλάλι του. Αφού πέρασε ο Ολυμπιακός, τέλος καλό, όλα καλά.

ΝΑΤΧΟ: Βοήθησε αρκετά στο να φέρει ηρεμία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με την είσοδό του στο 69’.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Μπήκε στο 79’ αντί του Καμαρά και ένα λεπτό αργότερα κέρδισε το πέναλτι από τον Αμπάτε που σφύριξε ο… Τζήλος. Μας συγχωρείτε ο Μπαστιέν, θέλαμε να πούμε. Απλώς ήταν ακριβώς η ίδια φάση με την Ξάνθη, όμως, στην Ευρώπη οι διαιτητές τα σφυρίζουν.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μετά το τρίτο γκολ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει ακόμη περισσότερο ύψος και ανάσες στην άμυνα, καθώς ήταν λογικό ότι η Μίλαν θα πίεζε.