Κοβάσεβιτς και Ρέτσος στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά το περσινό «διαζύγιο» βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο.

Κοβάσεβιτς και Ρέτσος στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ένας φίλος απ’ τα παλιά βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με τη Μίλαν. Ο λόγος για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος παρακολουθεί το παιχνίδι μαζί με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη από τη σουίτα του.

Ο Ντάρκο που είχε το πόστο του αθλητικού διευθυντή στο λιμάνι αποτέλεσε παρελθόν μετά την περσινή τραγική χρονιά του Ολυμπιακού. Στο πλαίσιο των πολλών αλλαγών που έγιναν στην ομάδα ήταν και η απομάκρυνση του Σέρβου.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως κόπηκαν οι δεσμοί με την ομάδα του Πειραιά. Ο Κοβάσεβιτς είναι ένας άνθρωπος που τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι δυο τους διατηρούν πολύ καλή σχέση. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας και είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στο φαληρικό γήπεδο μετά το περσινό «διαζύγιο».

Από τα επίσημα του φαληρικού γηπέδου παρακολούθησε το ματς και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος όποτε έχει την ευκαιρία βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο.