Ο Μοντέστο μιλάει για τη Μίλαν και την αποψινή «μάχη»

Δηλώσεις του επικεφαλή του τμήματος σκάουτινγκ σε ιταλικά Μέσα για την αποψινή αντίπαλο των Πειραιωτών.

Ο Μοντέστο μιλάει για τη Μίλαν και την αποψινή «μάχη»

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μίλαν σε ένα ματς πρόκληση για τον σύλλογο που θα ψάξει τη νίκη με σκορ 2-0 ή 3-1 για να προκριθεί στους «32» του Europa League. Ο Φρανσουά Μοντέστο μίλησε σε ιταλικά μέσα για το αποψινό ματς, αλλά και γενικότερα για την αποψινή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

«Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σημαντικά παιχνίδια και θα έχουμε ένα γήπεδο κατάμεστο. Είναι ένας αγώνας που θέλουμε να τα δώσουμε όλα», είπε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Παρακολουθούσα από παιδί τη Μίλαν και ήταν πάντα κορυφαία ομάδα στον κόσμο. Μεγάλωσα τη δεκαετία του ’90 όταν η Μίλαν ήταν ο πρώτος σύλλογος στον κόσμο».

Συνεχίζοντας ο Μοντέστο είπε: «Είναι ένας σύλλογος όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ. Όταν παίζεις απέναντι σε έναν τέτοιο σύλλογο δεν μπορεί να είναι ποτέ ευνοημένος. Αντίθετα θα έλεγα ότι η Μίλαν είναι ευνοημένη σήμερα. Εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου», τόνισε ο Κορσικανός.

Αναφερόμενος στη δουλειά του Τζενάρο Γκατούζο είπε: «Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Έφτασε στην ομάδα όταν τα πράγματα ήταν περίεργα και όλα είναι πολύ καλύτερα. Η ομάδα μπήκε στο Europa League και σήμερα όλα παίζονται. Καταφέρνει πάντα παρά τις απώλειες να έχει μία που παίζει καλό ποδόσφαιρο».