Με αρκετή δόση υπεροψίας η Μίλαν στην Ελλάδα!

Έχει φτάσει στα αυτιά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού το μπλαζέ ύφος των Ιταλών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αποψινό «τελικό» (10.00μμ). Μόνο ο Γκατούζο μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τους «ερυθρόλευκους».

 

 

Με αρκετή δόση υπεροψίας η Μίλαν στην Ελλάδα!

Μπορούσε να το διακρίνει ο οποιοσδήποτε βλέποντας τους Ιταλούς δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Γκατούζο. Μπορούσε να διακρίνει την υπεροψία που είχαν. Μια υπεροψία που έρχεται σε συνάρτηση με το ρεπορτάζ που βγαίνει από τα «άδυτα» της Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» εμφανίστηκαν με μπλαζέ ύφος στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Και το ίδιο συνέβη και με τον Καλάμπρια που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μίλαν στη συνέντευξη Τύπου. Έδιναν μία εντύπωση ότι έχουν την πρόκριση στο τσεπάκι τους και πώς η αποψινή αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη θα αποτελέσει μία τυπική διαδικασία για να «τσεκάρουν» το εισιτήριό τους για τη φάση των «32» του Europa League.

Αν θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε κάποιον που τουλάχιστον έχει γνώση των δυσκολιών στο φαληρικό γήπεδο, αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ιταλός τεχνικός που έχει περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζει τι σημαίνει Καραϊσκάκη, γνωρίζει τι σημαίνει Ολυμπιακός και φυσικά έχοντας και εικόνα των αγώνων των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, έχει συνειδητοποιήσει ότι η αποστολή της Μίλαν δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολη. Φάνηκε άλλωστε και από τις δηλώσεις που έκανε τον σεβασμό που τρέφει για τον Ολυμπιακό.

Μόνο που αυτό, αν λάβουμε υπόψη τα όσα ακούγονταν στα «πηγαδάκια» των Ιταλών ρεπόρτερ, δεν έχει καταφέρει να το μεταλαμπαδεύσει στους ποδοσφαιριστές του στον βαθμό που θα ήθελε.

Όλα αυτά φυσικά έχουν φτάσει στα αυτιά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς. Έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη η υπεροψία των Ιταλών και ουσιαστικά οι Μιλανέζοι καλύτερο δώρο από αυτό δεν θα μπορούσαν να κάνουν στους «ερυθρόλευκους». Τους έδωσαν ένα έξτρα κίνητρο για να βγουν με ακόμη περισσότερη ορμή από τα αποδυτήρια.