Γκιγιέρμε: «Όλα ή τίποτα με Μίλαν»

«Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη», δήλωσε ο Βραζιλιάνος σε μέσο της πατρίδας του.

Γκιγιέρμε: «Όλα ή τίποτα με Μίλαν»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (13/12, 22:00) τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και χρειάζεται με διαφορά δύο τερμάτων για προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης.

Ενόψει της αναμέτρησης, ο Γκιγιέρμε μίλησε σε μέσο της Βραζιλίας ("Torcedores") για τον «τελικό» με τους Μιλανέζους, αλλά και για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακός και τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Μίλαν: «Είναι όλα ή τίποτα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Η Μίλαν είναι ένας παραδοσιακός αντίπαλος με βαριά φανέλα, αλλά εμείς μέσα στο γήπεδο πρέπει να μπούμε, να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να παίξουμε μπάλα. Βασιζόμαστε στη βοήθεια του κόσμου και πιστεύουμε στην υποστήριξη των οπαδών μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Μια νέα χώρα, νέες παρέες και πολιτισμός, αλλά είναι μια καλή αρχή. Έχω παίξει αρκετά και έχω βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Ελπίζω να πραγματοποιήσω μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν και να φύγει η ομάδα από το γήπεδο με την πρόκριση».