Ολυμπιακός - Μίλαν: «Το Καραϊσκάκη θα είναι... κόλαση»

Ποιόν θεωρεί παίκτη που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς ο πρώην τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Νικόλα Λεάλι.

Ολυμπιακός - Μίλαν: «Το Καραϊσκάκη θα είναι... κόλαση»

Ο πρώην τερματοφύλακας της Φροζινόνε, της Γιουβέντους και του Ολυμπιακού, μίλησε στη «La Gazzetta dello Sport» για το αποψινό ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μίλαν. Ο Νικόλα Λεάλι, ο οποίος αγωνίζεται τώρα στην Περούτζια μίλησε για την ατμόσφαιρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. «Θα είναι κόλαση», είπε μεταξύ άλλων προειδοποιώντας ουσιαστικά τον Γκατούζο και τους παίκτες του.

Ο Λεάλι, είπε μεταξύ άλλων: «Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα είναι μία από τις ομάδες με το μεγαλύτερο αριθμό οπαδών, οι οποίοι δημιουργούν "καυτή" ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θέλουν πάντα να κερδίζουν. Ζουν για το ποδόσφαιρο».

Η πρόβλεψη για τη σημερινή ατμόσφαιρα: «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη Μίλαν θα είναι η ατμόσφαιρα. Τα πρώτα λεπτά θα είναι σκέτη... φωτιά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πιέζουν σε όλο το γήπεδο και ο κόσμος θα προσπαθεί να εκφοβίσει τον αντίπαλο. Βέβαια, οι Ροσονέρι έχουν τις τεχνικές δυνατότητες να αντιδράσουν. Αν πρέπει να πω έναν άνθρωπος που μπορεί να είναι καθοριστικός στο ματς, αυτός είναι ο Κουτρόνε».