Με σχήμα αλά… Μπέτις στον «τελικό» ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει όλα τα ενδεχόμενο για την ενδεκάδα και φαίνεται να καταλήγει στο σενάριο να παίξει με τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης.

Με σχήμα αλά… Μπέτις στον «τελικό» ο Ολυμπιακός

Από το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός γνώριζε πως ο όμιλος που του έτυχε έχει έντονο άρωμα από Champions League. Οι Πειραιώτες βρήκαν απέναντι τους ομάδες όπως η Μπέτις και η Μίλαν και παρά το γεγονός πως έχουν φτιάξει μία νέα ομάδα και είναι στη διαδικασία του χτισίματος έχουν σταθεί εξαιρετικά στον όμιλο.

Το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τη Μίλαν. Μία ομάδα με τεράστια ιστορία και πολύ βαριά φανέλα. Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει την υπέρβαση και να νικήσει τη Μίλαν με 2-0 ή 3-1 για να περάσει στους «32» του Europa League και να αφήσει εκτός τους Ιταλούς.

Είναι μία πολύ δύσκολη αποστολή και το γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους «ροσονέρι» και τα σχέδια που έχει στο μυαλό του είναι αρκετά. Όπως φάνηκε στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο 48χρονος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με σχήμα Μπέτις.

Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι έχει σοβαρά στο μυαλό του να βάλει τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όπως φάνηκε από την τελευταία προπόνηση ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης στην άμυνα, οι Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά στα χαφ και οι Ποντένσε, Ομάρ στα άκρα της επίθεσης.

Από ‘κει και πέρα υπάρχει και το σενάριο να πάει με ενδεκάδα Ξάνθης, αλλά αυτό έχει δύο εναλλακτικές. Η μία είναι με Τοροσίδη, Ομάρ στη δεξιά πλευρά και η άλλη με Τσιμίκα, Κούτρη στην αριστερή πλευρά. Τις περισσότερες πιθανότητες, όμως τις συγκεντρώνει το σχήμα με τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης.