Μπάγκα: «Δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας»

Προετοιμασμένος για μια σκληρή μάχη είναι ο τεχνικός της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Αλεξέι Μπάγκα.

Μπάγκα: «Δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας»

Μάλιστα, ο ίδιος φρόντισε να προετοιμάσει ανάλογα και τους παίκτες του και μίλησε για το αυριανό (13/12) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στους Έλληνες και Λευκορώσους δημοσιογράφους, στην συνέντευξη Τύπου που έγινε πριν την τελευταία προπόνηση των παικτών του.

Αναλυτικά είπε: «Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε στη Λευκορωσία. Γι' αυτό ήρθαμε στην Ελλάδα, όπου αύριο θα παίξουμε και θα δώσουμε το 120%. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση και θα κάνουμε ό,τι γίνεται για να το πετύχουμε. Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Και από άποψη φυσικής κατάστασης και ψυχολογικά. Δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε στη Λευκορωσία, γιατί είναι δύσκολες οι συνθήκες εκεί. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες ήταν μαζί σε όλο αυτό το διάστημα, δουλέψαμε πολύ σε κάποια λάθη και πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί αύριο».

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ΜΠΑΤΕ είπε: «Έχουμε δουλέψει πολύ, είδαμε όλα τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Έχουμε κάνει μεγάλη ανάλυση. Η κάθε λεπτομέρεια σε τέτοια ματς μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά».

Ερωτηθείς δε για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, σημείωσε: «Δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας και θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη προσοχή από τα πρώτα λεπτά. Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με πολύ καλή επίθεση κι έναν πολύ καλό προπονητή. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά με ποιον θα παίξουμε αύριο. Θα είναι ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε εμπειρία και πολύ μεγάλες παραστάσεις από παιχνίδια με μεγάλες ομάδες».

Τέλος, αναφορικά με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, τους οποίους ξεχωρίζει, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες σε κάθε γραμμή. Έχει παίκτες-ηγέτες, με παρελθόν και με μεγάλες καριέρες. Ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό μου είναι ο Πρίγιοβιτς, επειδή σκοράρει και είναι ένας πολύ καλός επιθετικός».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ