Εκτός προπόνησης ο Λάζαρος, πότε επιστρέφει (pics)

Ο 31χρονος άσος δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τη Μίλαν, αφού ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Εκτός προπόνησης ο Λάζαρος, πότε επιστρέφει (pics)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, όμως δεν έλαβε μέρος σε αυτήν. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών ακολούθησε και σήμερα ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΦΩΣ» επιβεβαιώνεται 100% με τον Λάζαρο να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τη Μίλαν. Ο διεθνής άσος, μάλιστα θα χρειαστεί ακόμα αρκετό χρόνο προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Συγκεκριμένα όπως έχει γράψει και το «ΦΩΣ» αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την ερχόμενη Δευτέρα. Αυτό σημαίνει πως ο Λάζαρος θα χάσει και το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών δεν σκοπεύει να πιέσει τον Χριστοδουλόπουλο να παίξει σε κάποιο από τα παιχνίδια που απομένουν μέσα στο 2018. Το σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Λάζαρος χάνει το παιχνίδι με τη Μίλαν και εκτός απροόπτου και αυτό με τη Λαμία.