Ποντένσε: «Μεγάλη βραδιά για εμάς»

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με τη Μίλαν και για το περιστατικό της αποβολής του στη Ξάνθη.

Ποντένσε: «Μεγάλη βραδιά για εμάς»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος επισήμανε ότι για την ομάδα του Πειραιά είναι μία μεγάλη βραδιά. Επιπλέον ο Πορτογάλος εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε ακόμα και στην αποβολή του στο παιχνίδι με τη Ξάνθη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ντανιέλ Ποντένσε…

Για εσάς τους ποδοσφαιριστές πόσο μεγάλη υπόθεση είναι να αφήσετε εκτός συνέχειας της Μίλαν, όχι τόσο σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και σε ατομικό επίπεδο για να λέτε κάποτε στα παιδιά σας ότι αποκλείσατε τη Μίλαν;

Είναι ένα σημαντικό ματς για όλους τους παίκτες. Παίζουμε κόντρα σε μία τεράστια και πασίγνωστη ομάδα. Είναι μεγάλη βραδιά για εμάς. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ζήσουμε μία μεγάλη βραδιά.

Είναι το δεύτερο σερί ματς που δέχτηκες πολύ ξύλο κόντρα στην Ξάνθη; Έχεις παράπονο από τους αντιπάλους σου;

Αυτό που έχω να πω είναι ότι νιώθω ανόητος με τον τρόπο που αντέδρασα. Είναι αλήθεια ότι παίζουν σκληρά απέναντί μου, όμως, δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Τα φάουλ αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού, θα πρέπει να είμαι υπομονετικός. Ό,τι έγινε, έγινε.

Έχετε δουλέψει περισσότερο εσείς οι ακραίοι στο σκοράρισμα, γιατί είναι κάτι που θα χρειαστεί με τη Μίλαν;

Αύριο δεν έχει σημασία από πού θα μπει το γκολ. Όλοι θα προσπαθήσουμε για να σκοράρουμε. Δεν έχει σημασία αν θα είναι από το κέντρο ή από τα άκρα. Σημασία έχει να μπουν τα γκολ.

Ο κόουτς μίλησε για διαχείριση ενθουσιασμού. Πόσο εύκολο είναι να διαχειριστείτε τον ενθουσιασμό σας όταν έχετε απέναντί σας και ένα γεμάτο γήπεδο;

Σίγουρα αύριο θα υπάρχει μία καυτή ατμόσφαιρα, όμως, εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Την ύπαρξη του κόσμου θα την έχουμε ως κίνητρο. Θα παίξουμε όπως με την Μπέτις και την Ντουντελάνζ. Θα κάνουμε τα πάντα για να αφήσουμε πίσω μας τη Μίλαν.