Τα ευρωπαϊκά γκολ δείχνουν ότι μπορεί ο Ολυμπιακός!

Οι Πειραιώτες βρίσκουν πιο εύκολα δίχτυα στα ευρωπαϊκά ματς, ενώ πιστεύουν ότι μπορούν να κοιτάξουν τους «ροσονέρι» στα μάτια.

Τα ευρωπαϊκά γκολ δείχνουν ότι μπορεί ο Ολυμπιακός!

Μέχρι τώρα το μεγάλο θέμα του Ολυμπιακού είναι το γκολ και το βράδυ της Πέμπτης (13/12, 22:00) θα μπει στο γήπεδο ψάχνοντας τουλάχιστον δύο τέρματα κόντρα στη Μίλαν.

Πόσο εφικτό είναι να ξεπεράσει τον εαυτό του και να πετύχει απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, όπως οι «ροσονέρι»;

Αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα το μόνο ματς που έχει κερδίσει με μόνο ένα γκολ διαφορά είναι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα (5-0). Στην Ευρώπη ωστόσο παρουσιάζει πολύ διαφορετική εικόνα.

Στα προκριματικά είχε νίκες με 3-1 επί Λουκέρνης και Μπέρνλι, 4-0 επί της Λουκέρνης. Στους ομίλους, κόντρα στη Ντουντελάνζ επικράτησε με 0-2 και 5-2. Στο πρώτο ματς με τη Μίλαν οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν, ενώ μόνο απέναντι στην Μπέτις δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Σε αυτό ίσως βοηθάει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκει περισσότερους διαδρόμους στα ευρωπαϊκά ματς. Βέβαια, είναι γεγονός πως και στο Europa League πλήρωσε την δυστοκία του. Στα δύο παιχνίδια με τους Ανδαλουσιανούς έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει.

Στο αυριανό ματς με τη Μίλαν οι Πειραιώτες ψάχνουν δύο γκολ και γνωρίζουν ότι δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα του μεγέθους των «ροσονέρι» να το πετύχουν. Όμως από την άλλη πιστεύουν ότι μπορούν, και στο πρώτο ματς φάνηκε φάνηκε ότι είναι αντίπαλος που δεν σου απαγορεύει να τον κοιτάξεις στα μάτια...