Ολυμπιακός: Η Μίλαν και οι τρεις «ερυθρόλευκοι» που κοίταζε!

Το παιχνίδι της Πέμπτης (13/12) είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «ροσονέρι» για να ξαναδεί δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ θα μπορούσε να δει και άλλον έναν, αλλά αποχαιρέτησε πρόωρα το λιμάνι.

Ολυμπιακός: Η Μίλαν και οι τρεις «ερυθρόλευκοι» που κοίταζε!

Έχει ένα σωρό ιδιαιτερότητες το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μίλαν την Πέμπτη (13/12, 22.00) στο Καραϊσκάκη. Πρώτα απ’ όλα το σημαντικότερο είναι ότι κρίνεται μία πρόκριση μεταξύ των δύο ομάδων, με τους Πειραιώτες να κυνηγούν νίκες είτε με τρία γκολ διαφορά, είτε με 2-0 ή 3-1. Μια αποστολή δηλαδή εξαιρετικά δύσκολη...


Στο... τραπέζι όμως θα πρέπει να βάλουμε και ένα «άρωμα» κατασκοπίας ή νέας «μελέτης» από πλευράς Μίλαν για δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχει στη «βάση δεδομέων» της.


Ο πρώτος είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε, τον οποίο η Μίλαν έχει «σταμπάρει» από πέρσι τον Σεπτέμβριο όταν ακόμη ο 23χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν ακόμη στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.


Ο δεύτερος είναι ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος είχε κάνει εντύπωση στους Ιταλούς στο 0-0 με την Μπέτις, όταν η Μίλαν είχε στείλει «κατάσκοπο» για να δει τον Ολυμπιακό και τους Ισπανούς ενόψει των επόμενων αγώνων των «ροσονέρι» στους ομίλους του Europa Leauge.


Και ο τρίτος θα μπορούσε να είναι ο Γιάγια Τουρέ, για τον οποίο δεν χρειάζεται φυσικά να γίνει κάποιο ειδικό σκάουτινγκ, αφού όλος ο πλανήτης γνωρίζει ποιος είναι ο Ιβοριανός. Μόνο που ο Γιάγια αποχαιρέτησε πρόωρα το λιμάνι και κατ’ επέκταση θα φανεί τις επόμενες μέρες κατά πόσο ασχολείται η Μίλαν μαζί του ή πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση ο μάνατζερ του παίκτη, Ντμίτρι Σέλουκ.