Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Μίλαν

Ποιοι οι προβληματισμοί του Πορτογάλου προπονητή για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο ματς της Πέμπτης με τους «ροσονέρι».

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Μίλαν

Το «διαζύγιο» με τον Γιάγια Τουρέ μπορεί να μονοπώλησε την επικαιρότητα την Τρίτη, όμως, στον Ολυμπιακό έχουν μπροστά τους το πολύ μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μίλαν. Οι Πειραιώτες ξέρουν πως είναι αντιμέτωποι με μία πολύ μεγάλη πρόκληση και το μυαλό όλων είναι στραμμένο σε αυτό το παιχνίδι.

Θέλουν να φέρουν εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή που τους περιμένει και να χαρίσουν στον κόσμο μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς με τη Μίλαν.

Έχει τους προβληματισμούς του, οι οποίοι εστιάζονται κυρίως στα άκρα της επίθεσης. Εκεί είναι και το μεγάλο θέμα του Πορτογάλο τεχνικού, ο οποίος αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση. Φοβερές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στα Πηγάδια δεν θα πρέπει να περιμένουμε.

Σα, Σισέ, Βούκοβιτς, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνης και Γκερέρο αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Το θέμα έχει να κάνει με το αν θα βάλει ξανά τον Ομάρ δεξί εξτρέμ και η εναλλακτική που έχει στο μυαλό του. Αυτή έχει να κάνει με ανάλογο… τρικ στην αριστερή πλευρά. Δηλαδή με Τσιμίκα, Κούτρη. Επομένως αν γίνει κάτι τέτοιο ο Ομάρ θα μείνει στο δεξί άκρο της άμυνας. Βέβαια, όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά την προπόνηση της Τετάρτης που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης».