Και με Μίλαν φαβορί ο Ομάρ για εξτρέμ!

Οι αμφιβολίες που εκφράζονται για τον βαθμό ετοιμότητας των Λάζαρου και Ναουέλ ενόψει του ματς του Ολυμπιακού με τους «ροσονέρι», έχουν ως αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε θέση φαβορί ο Νορβηγός μπακ.

Και με Μίλαν φαβορί ο Ομάρ για εξτρέμ!

Η αλήθεια είναι ότι δεν «τσούλησε» και τόσο ιδανικά στην Ξάνθη το πλάνο με τον Τοροσίδη δεξιό μπακ και τον Ομάρ δεξιό εξτρέμ. Δεν μπορούσε όμως να κάνει και διαφορετικά ο Μαρτίνς από τη στιγμή που ο Ποντένσε δεν ήταν για να έπαιζε βασικός, ο Λάζαρος είχε μείνει στην Αθήνα για θεραπεία και ο Φετφατζίδης είναι φανερό ότι τούτη τη στιγμή δεν υπολογίζεται ούτε ως αναπληρωματική λύση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν προτίμησε τον Ομάρ και δεν αποκλείεται να δούμε το ίδιο σχήμα και κόντρα στην Μίλαν στον «τελικό» της Πέμπτης (13/12, 22.00).

Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκφράζονται σοβαρές αμφιβολίες για τον Λάζαρο και τον Ναουέλ. Για το αν θα είναι δηλαδή σε θέση να βοηθήσουν στο παιχνίδι με τους «ροσονέρι».

Στην παρούσα φάση ο Ποντένσε που επίσης δεν είναι στο 100% αναμένεται να πάρει τη θέση του στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης. Ο Φετφατζίδης από την πλευρά του φαντάζει σχεδόν απίθανο από το πουθενά να εμφανιστεί στην ενδεκάδα σε ένα τόσο σημαντικό ματς κι ενώ με Παναιτωλικό, Μπέτις, Ξάνθη είναι εκτός 18άδας.

Ο δε Λάζαρος που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις, μοιάζει δύσκολο μετά από έναν μήνα να πάρει χρόνο συμμετοχής ως βασικός (σ.σ. τελευταία του συμμετοχή στις 11 Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκό), ενώ ο Ναουέλ έχει υποστεί έναν μυικό τραυματισμό σε ένα αρκετά ύπουλο σημείο που χρήζει ιδιαίτερη προσοχή (γάμπα).

Οπότε, τι απομένει; Είτε να πάει με τον Φορτούνη στα πλάγια, κάτι που το δοκίμασε με τον Παναθηναϊκό και δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Μαρτίνς, είτε με τον Ομάρ που επίσης δεν εντυπωσίασε ως εξτρέμ στην Ξάνθη, είτε με τον άπειρο Βρουσάι.

Κατά συνέπεια, ο Ομάρ είναι τούτη την ώρα το μεγάλο φαβορί για να βρεθεί ξανά στο δεξί άκρο της επίθεσης. Θα πρέπει να παρουσιάσουν τεράστια βελτίωση ο Λάζαρος ή ο Ναουέλ στις επόμενες δύο προπονήσεις για να μπουν στην ενδεκάδα. Ας καταφέρουν όμως πρώτα να μπουν στην αποστολή και... βλέπουμε.