Σβήνει κεράκια κι έρχεται ο Ιγκουαΐν για τον Ολυμπιακό (pic)

O Γκονσάλο Ιγκουαΐν έχει γενέθλια σήμερα. Ο επιθετικός της Μίλαν κλείνει τα 31 του χρόνια.

Σβήνει κεράκια κι έρχεται ο Ιγκουαΐν για τον Ολυμπιακό (pic)

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του Αργεντινού στον αγώνα με την Τορίνο (0-0). Τον δικαιολόγησε όμως λέγοντας ότι ακόμη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στην πλάτη και ακόμη ότι την ώρα του αγώνα είχε το μυαλό του στην αγαπημένη του Ρίβερ που αγωνιζόταν στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Μπόκα Τζούνιορς στη Μαδρίτη.

Σήμερα, όμως, ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να γιορτάσει τα 31 του χρόνια μαζί με την οικογένειά του και τους συμπαίκτες του έχοντας μπροστά τους την πρόκληση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει το μέλλον της Μίλαν στο Europa League.

Προϊόν της Ρίβερ Πλέιτ ο Ιγκουαΐν μεταγράφηκε στα 18 του στη Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία αγωνίστηκε 7 χρόνια σημειώνοντας 122 γκολ σε 250 αγώνες. Στη συνέχεια πήγε στη Νάπολι για να αντικαταστήσει τον Καβάνι και το έκανε με το καλύτερο τρόπο (92 γκολ σε λιγότερα από 150 ματς).

Μάλιστα την περίοδο 2015/16 χάρη σε χατ-τρικ που πέτυχε την τελευταία αγωνιστική κατά της Φροζινόνε, έφτασε τα 36 γκολ σε 35 παιχνίδια και έγινε ο πιο παραγωγικός σκόρερ στην ιστορία της Serie A.