Ένα μυστήριο η Μίλαν παραμονές με Ολυμπιακό

O Τζενάρο Γκατούζο έχει ανακατέψει τόσες φορές την τράπουλα το τελευταίο διάστημα που είναι άγνωστο τι 11αδα θα κατεβάσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» εναντίον του Ολυμπιακού.

Ένα μυστήριο η Μίλαν παραμονές με Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μίλαν την άλλη Πέμπτη (13/12) στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Europa League και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη με δυο γκολ διαφορά για να προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που έχει αρχίσει να συλλέγει στοιχεία για την ιταλική ομάδα, ασφαλώς θα δυσκολευτεί να βρει το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί ο αντίπαλος δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα ο Τζενάρο Γκατούζο κατεβάζει διαφορετικό σε κάθε παιχνίδι.

Εναντίον της Λάτσιο έπαιξε με τρεις στόπερ, εναντίον της Ντουντελάνζ επέλεξε το 4-4-2 κι εναντίον της Πάρμα το 4-3-3 (το οποίο στη συνέχεια μετέτρεψε σε 4-4-2). Ο Γκατούζο εμφανίζει μια προσαρμοστικότητα ανάλογα με τον αντίπαλο και από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Τώρα, προετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα με την Τορίνο όπου είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο 4-4-2. Και από Δευτέρα θα ξεκινήσει την προετοιμασία των ροσονέρι για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Europa League.