Άναψε… φωτιές στη Μίλαν ο Φάμπρεγκας

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνει ο Ισπανός χαφ με δηλώσεις του, ενώ οι "ροσονέρι" παρακολουθούν διακριτικά το θέμα του συμβολαίου του με τη Μίλαν.

Άναψε… φωτιές στη Μίλαν ο Φάμπρεγκας

Θέμα με τον Σεσκ Φάμπρεγκας έχει δημιουργηθεί στη Μίλαν. Συγκεκριμένα ο 31χρονος χαφ δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Τσέλσι και φυσικά είναι κάτι που δεν του αρέσει και πολύ. Ήδη σκέφτεται το μέλλον του και το τι θα κάνει, ενώ στο Μιλάνο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι οι "ροσονέρι" θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Ο Ισπανός χαφ σε δηλώσεις του τόνισε: "Είμαι καλά στο Λονδίνο, αλλά είναι σαφές ότι κάθε παίκτης θέλει να παίζει περισσότερο", είπε ο Ισπανός άσος. Ρωτήθηκε, μάλιστα αν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν και ο Φάμπρεγκας τόνισε: "Δεν μίλησα με κανέναν. Είναι προφανές ότι αν δεν υπογράψω την ανανέωση από τον Ιανουάριο μπορώ να συμφωνήσω με οποιονδήποτε σύλλογο με προσελκύσει. Προς το παρόν μπορώ να πω ότι θα μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν", είπε χαρακτηριστικά ο Φάμπρεγκας.

Οι δηλώσεις του 31χρονου άσου προκάλεσαν χαμόγελα στη Μίλαν, αλλά όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο Λεονάρντο είναι πολύ προσεκτικός σε αυτό το θέμα. Οι "ροσονέρι" κινούνται διακριτικά, διότι υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Φάμπρεγκας.