Βούκοβιτς: «Ο Λεμονής πίστευε ότι δεν είμαι καλός - Μπορούμε απέναντι στη Μίλαν»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάγκος Βούκοβιτς στους απεσταλμένους του Τύπου στη Σεβίλη.

Βούκοβιτς: «Ο Λεμονής πίστευε ότι δεν είμαι καλός - Μπορούμε απέναντι στη Μίλαν»
Eurokinissi

Σε δηλώσεις του ο Γιάγκος Βούκοβιτς μίλησε για τον «τελικό» με τη Μίλαν στο Europa League, για την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό και για την αφοσίωση του στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βούκοβιτς

«Ξέραμε πως παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που έχει τον έλεγχο των αγώνων τους, έχει την μπάλα πολύ στα πόδια της και για αυτό έπρεπε να είμαστε αποτελεσματικοί. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες όμως ήμασταν άτυχοι που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αυτό όμως πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Πρέπει να σκοράρουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Με τέτοιες ομάδες όπως η Μπέτις, είχαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Δεν μπορείς να έχεις πολλές ευκαιρίες με τέτοιες ομάδες, όπως και με την Μίλαν όπου πλέον ξέρουμε ότι πρέπει να βάλουμε δύο γκολ για να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Και πραγματικά πιστεύω πως μπορούμε να το πετύχουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Πολλοί με έχουν ρωτήσει γιατί πέρσι δεν έπαιζα στον Ολυμπιακό ενώ φέτος είμαι βασικός. Γιατί ακριβώς δεν το ξέρω. Ξέρω ότι πέρσι με έφερε ο Χάσι στον Ολυμπιακό, είχα έναν τραυματισμό που με άφησε λίγο πίσω αλλά μετά δεν ξανάπαιξα. Μετά ήρθε ο Λεμονής που πίστευε πως δεν είμαι καλός για να παίξω στον Ολυμπιακό. Το σέβομαι, σέβομαι την άποψη κάθε προπονητή αλλά πραγματικά πως ήξερε ότι δεν είμαι καλός από την στιγμή που δεν μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω; Ήμουν ο μοναδικός που δεν πήρε την ευκαιρία μαζί του. Και πραγματικά απορούσα γιατί συμβαίνει αυτό.
Με τον Πέδρο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Πρώτα από όλα μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω, να δείξω τι μπορώ να κάνω και έτσι μπόρεσα να αποδείξω την ποιότητα μου σαν ποδοσφαιριστής και τις ικανότητες μου. Και βέβαια είμαι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό γιατί θέλω πολύ να παίζω για αυτό τον σύλλογο. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα το ήθελα, τώρα που ο Πέδρο με πιστεύει παίζω και δίνω τα πάντα για αυτό τον σύλλογο. Είμαι περήφανος που παίζω για τον Ολυμπιακό και θα δίνω πάντα το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου για αυτό τον σύλλογο».