Πέρασε από «κόσκινο» τον Καμαρά η Μίλαν

Οι «ροσονέρι» βρέθηκαν στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και είχαν την ευκαιρία να ξαναδούν από κοντά τον Αφρικανό άσο του Ολυμπιακού.

Πέρασε από «κόσκινο» τον Καμαρά η Μίλαν

Δεν είναι φρέσκια ιστορία. Πρόκειται για μία ιστορία που κρατάει από τον Σεπτέμβριο, όταν άνθρωπος της Μίλαν βρέθηκε στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι με την Μπέτις για να τσεκάρει τις δύο αντιπάλους της στους ομίλους του Europa League, αλλά τελικά έφυγε με ένα σωρό σημειώσεις για τον Μαντί Καμαρά.


«Σκάουτ» των «ροσονέρι» βρέθηκε και στις εξέδρες του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Από τη μία είχε περισσότερο στραμμένη την προσοχή του συνολικά στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, μιας και οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 13 Δεκεμβρίου, αλλά για ακόμη μία φορά είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» ξανά τον Μαντί Καμαρά.


Ο Αφρικανός άσος είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αρχίσει να απασχολεί εδώ και πολύ καιρό κόσμο και κοσμάκη στο εξωτερικό. Σε Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία έχει φτάσει η χάρη του.


Για το πόσο σοβαρό ή όχι είναι το ενδιαφέρον της Μίλαν δεν μπορούμε να το πούμε, γιατί προς το παρόν οι «ροσονέρι» βρίσκονται σε διαδικασία «κατασκοπίας» και «φόρτωσης» στοιχείων στη βάση δεδομένων που έχουν φτιάξει για τον Καμαρά.


Αν μία ομάδα δείχνει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από οποιαδήποτε άλλη αυτή δε είναι η Μίλαν, αλλά η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί έφτασαν μέχρι και στο Λουξεμβούργο στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ για να τον παρακολουθήσουν από κοντά..