Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0: Παράδοση άνευ όρων στο Λονδίνο

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ακριβά την αποβολή του Χατσερίντι στο 7΄και γνώρισε τη συντριβή 4-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο...

Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0:  Παράδοση άνευ όρων στο Λονδίνο

Ούτε τα πειράματα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ούτε το κίνητρο από την νίκη της ΜΠΑΤΕ επί της Βίντι πριν από τη σέντρα αποδείχτηκαν αρκετά για να αντισταθεί ο ΠΑΟΚ στην Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραδόθηκε χωρίς να αντισταθεί στους Λονδρέζους, αφού το παιχνίδι «στράβωσε» πολύ νωρίς. Μόλις στο 7’, από λάθος πάσα του Λέο Μάτος, ο Χατσερίντι έμεινε εκτεθειμένος και ανέτρεψε τον Ζιρού για να δεχτεί την κόκκινη κάρτα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ γύρισε πίσω τον Βέρνμπλουμ ως στόπερ, αλλά ο Ζιρού δεν είχε πρόβλημα να κάνει πάρτι στην άμυνα του ΠΑΟΚ και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο να «κλειδώσει» τους βαθμούς της νίκης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Ωστόσο παρά την ήττα και την τελευταία θέση στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, εξαιτίας της νίκης της ΜΠΑΤΕ επί της Βίντι. Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει την τελευταία αγωνιστική την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα με οποιοδήποτε σκορ και η Τσέλσι νικήσει την Βίντι, τότε θα πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης,

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ
Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0
Σκόρερ: 27΄, 37΄ Ζιρού, 60΄ Χάντσον-Οντόι, 78΄ Μοράτα
Διαιτητής: Τόχβερ (Εσθονία)
Κάρτες: Κόκκινη: Χατσερίντι- Κίτρινες: Κέιχιλ-Βέρνμπλουμ

Συνθέσεις:

ΤΣΕΛΣΙ (Σάρι): Κέπα, Φάμπρεγας, Μπάρκλεϊ, Πέδρο (66’ Γουίλιαν), Λόφτους-Τσικ, Ζιρού (75’ Μοράτα), Χάντσον-Οντοι, Ζαπακόστα (63' Αμπαντου), Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Εμερσον.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (78’ Πέλκας), Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (75’ Βαρέλα), Σάκχοφ, Πρίγιοβιτς (46' Oυάρντα)