Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: ΣΑ-πίστευτος!!!

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ύστερα από την ήττα τους από την Ρεάλ Μπέτις στην Ισπανία με σκορ 1-0. Σπουδαία εμφάνιση από τον Σα.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: ΣΑ-πίστευτος!!!

Ο Πορτογάλος κατέβασε ρολά! Ξεκίνησε με το πέναλτι στο 18’ του Σέρχιο Λεόν στο 18’, συνέχισε με το σουτ του Λο Σέλσο στο 38’, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που η Μπέτις επιχείρησε κάποιες προσπάθειες για το 2-0, σε τρεις περιπτώσεις είπε «όχι» και κράτησε το 1-0.

Συγκεκριμένα στο σουτ του Κανάλες (53’), στο δοκάρι του Σανάμπρια (59’) και στη διπλή απόκρουση στα σουτ των Σανάμπρια και Ινούι στο 90’. Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη, αφού πήγε η μπάλα αρκετά αριστερά. Ο Σα ξαναγύρισε στις καλές του εμφανίσεις…

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Ο πολυδιαφημισμένος Φίρπο τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Νορβηγό. Μπορεί επιθετικά να μην έδωσε πολλές βοήθειες ο Ομάρ, ωστόσο, ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων στο ανασταλτικό κομμάτι ειδικά στο β’ μέρος.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Σταθερός σε ακόμη ένα ματς ο Γιάγκος. Επί της ουσίας μια φορά να έχασε σε ολόκληρο 93λεπτο τον Σανάμπρια. Αρκετά αξιοσημείωτη η παρουσία του.

ΣΙΣΕ: Αν εξαιρεθεί το σφάλμα του στη φάση του πέναλτι, σε όλο το υπόλοιπο ματς ο Σενεγαλέζος ήταν συγκλονιστικός και θα μπορούσε να γίνει ήρωας στο 93’ με την κεφαλιά – κανονιά που έφυγε άουτ. Στο 78’ έκανε τρομερό σπριντ για να κόψει τον Τέγιο προτού πλασάρει ο επιθετικός της Μπέτις τον Σα.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Στο ενεργητικό του έχει τη σέντρα διαβήτη στο 29’ στο κεφάλι του Μπουχαλάκη, στην τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν από τις καλύτερές του βραδιές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν κακός. Ίσα-ίσα…

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Έκανε πολλή δουλειά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μοίρασε ωραία το παιχνίδι όποτε χρειάστηκε με το καθαρό μυαλό που είχε, έριξε και αρκετό ξύλο όταν χρειάστηκε στον Λο Σέλσο, ωστόσο προς το τελευταίο 20λεπτο άρχισε να μένει από βενζίνη και αντικαταστάθηκε στο 82’ από τον Νάτχο για να γίνει πιο απειλητικός ο Ολυμπιακός.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ξεκίνησε με ένα καλό σουτ στο 6’ και είχε μία τεράστια χαμένη ευκαιρία με την κεφαλιά στο 29’. Περίεργο παιχνίδι για τον Ανδρέα με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Αντικαταστάθηκε στο 58’ από τον Γκερέρο.

ΚΑΜΑΡΑ: Έτρεξε για ακόμη μία φορά πολλά χιλιόμετρα. Στο 13’ θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ και γενικότερα ήταν από τις αξιοσημείωτες παρουσίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Αφρικανός γύρω στο 65’ έδειχνε να μην έχει την έκρηξη που είχε νωρίτερα, κάτι που είναι δικαιολογημένο καθώς έριξε νωρίτερα πολύ τρέξιμο. Μια χαρά ήταν πάντως ο Αφρικανός.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: «Ταλαιπώρησε» την αριστερή πλευρά της Μπέτις για ένα σημαντικό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν ήταν το ίδιο καλός στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να χάσει ορισμένες φορές πολύ εύκολα την μπάλα από τα πόδια του.

ΝΑΟΥΕΛ: Πολύ καλός τακτικά ο νεαρός εξτρέμ, ο οποίος στο πρώτο 20λεπτο βοήθησε πολύ στην «ταλαιπωρία» που υπέστη η άμυνα της Μπέτις με την πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός. Απλώς για ακόμη μία φορά είχε ημιτελείς προσπάθειες. Στο 72’ αντικαταστάθηκε από τον Βρουσάι.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο ο Κώστας σε έναν ρόλο που έπαιξε πέρσι τέτοια εποχή στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Βρήκε χώρους, τα βρήκαν σκούρα οι αμυντικοί της Μπέτις και θα μπορούσε να σκοράρει στο 43’ αν ο Μαντί δεν έδιωχνε πάνω από τη γραμμή. Στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Γκερέρο στο 58’ επέστρεψε στην φυσική του θέση, ωστόσο, εώς το 80’ και στην λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ από τον α’ βοηθό δεν φάνηκε τόσο πολύ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πάντως βοήθησε πολύ στην πίεση των «ερυθρολεύκων».

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μπήκε στο 58’ αντί του Μπουχαλάκη, αλλά σίγουρα ο Μαρτίνς θα περίμενε περισσότερα πράγματα από τον Ισπανό. Χώθηκε σε κάποιες φάσεις, έβαλε τα πόδια του στη φωτιά, όμως ο Γκερέρο δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο ίδιος…

ΒΡΟΥΣΑΪ: Μπήκε στο 72’ αντί του Ναουέλ για να «τονώσει» την επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού και έπαιξε τον ρόλο του στον βαθμό που μπορούσε φυσικά, στο να ασκήσει πίεση η ομάδα του στο τελευταίο δεκάλεπτο.

ΝΑΤΧΟ: Μπήκε στο 81’ αντί του Γκιγιέρμε, προσπάθησε να νοικοκυρέψει το δημιουργικό κομμάτι, πέρασε αρκετές φορές η μπάλα από τα πόδια του, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε να φέρει ξανά τα πάνω – κάτω μέσα σε ένα δεκάλεπτο και ειδικά στο συγκεκριμένο γήπεδο και απέναντι σε αυτή την ομάδα.