Ξέρουν από… Ολυμπιακό

Τρεις παίκτες της Μπέτις έχουν αντιμετωπίσει την ομάδα του Πειραιά και στο παρελθόν.

Ξέρουν από… Ολυμπιακό

Εκτός από τον Βραζιλιάνο στόπερ Σίντνεϊ που είχε σοκαριστεί ως στόπερ της Μπενφίκα στο 5-1 του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης» το 2008, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες της Μπέτις που έχουν αντιμετωπίσει – ακόμη πιο παλιά, μάλιστα - τον Ολυμπιακό και τον βρίσκουν ξανά στο δρόμο τους, ενώ είχαν αγωνιστεί βασικοί και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη.

Πρόκειται για τον 31χρονο Ισπανό αμυντικό χαφ Χάβι Γκαρθία, ο οποίος είχε παίξει το 2005 στην έδρα του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν η ελληνική ομάδα είχε πάρει τη νίκη με 2-1 και είχε εξασφαλίσει την τρίτη θέση του γκρουπ και τη συνέχεια στην Ευρώπη. Η Ρεάλ είχε ήδη πάρει την πρόκριση και είχε κάνει πολλές αλλαγές με αρκετούς νέους παίκτες. Ένας από αυτούς, ο 18χρονος τότε Γκαρθία, είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο 81'.

Ο τρίτος αυτής της «ιδιότυπης παρέας» είναι ο Χοακίν που είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το 2006 με την Βαλένθια. Δεν είχε παίξει στη νίκη της ισπανικής ομάδας με 4-2 στο Καραϊσκάκη καθώς ήταν εκτός αποστολής, αλλά ήταν βασικός στο 2-0 του «Μεστάγια».