Διέξοδο μέσω του Europa League ψάχνει η Μπέτις

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν μείνει πίσω στην Primera Division και την ίδια στιγμή έχουν υψηλές βλέψεις για τη φετινή τους παρουσία στην Ευρώπη.

Διέξοδο μέσω του Europa League ψάχνει η Μπέτις

Η Σεβίλλη έχει κάνει ένα μεγάλο… κακό με τα τρία συνεχόμενα Europa League που κατέκτησε το 2014, το 2015 και το 2016. Έχει ανοίξει την όρεξη σε όλες τις ισπανικές ομάδες να γίνουν… Σεβίλλη.

Η Μπέτις δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, παρά το γεγονός ότι ο Κίκε Σετιέν πρώτος απ’ όλους βγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δηλώνει ότι δεν βλέπουν τόσο μακριά, δηλαδή στην κατάκτηση του Europa League.

Ωστόσο, μία ματιά να ρίξει κανείς στα όσα γράφουν κατά καιρούς οι ρεπόρτερ της Μπέτις, αντιλαμβάνεται αμέσως για ποιο λόγο οι Ανδαλουσιάνοι έχουν αποφασίσει να ρίξουν πολύ μεγάλο βάρος στη φετινή διοργάνωση του Europa League, όπερ σημαίνει ότι κόντρα στον Ολυμπιακό θα μπουν «λυσσασμένοι» για να πάρουν το τρίποντο.

Η Μπέτις αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 14η θέση της Primera Division. Βέβαια, η απόστασή της από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι έξι βαθμοί. Οπότε δεν έχει χαθεί το «τρένο» από την 13η αγωνιστική κι ενώ απομένουν άλλες… 25. Προφανώς και δεν έχει χαθεί τίποτα, ίσα – ίσα που όλα είναι πιθανά.

Παρόλα αυτά, στο στρατόπεδο της Μπέτις θεωρούν ότι έχουν φτιάξει την ομάδα που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο Europa League, που θα μπορέσει να φτάσει ψηλά και - γιατί όχι; - να το κατακτήσει κιόλας!

Να θυμίσουμε ποιο είναι το «δωράκι» που δίνει η κατάκτηση του τίτλου; Εκτός του ότι θα μπει στο… μάτι της μισητής αντιπάλου της, Σεβίλλης, θα πάρει και το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους τουChampions League της σεζόν 2019-20. Καταλαβαίνετε ότι δεν περνάει λοιπόν και τόσο απαρατήρητο το Europa League για την Μπέτις…

Αναπόφευκτα λοιπόν ο Ολυμπιακός θα κληθεί αύριο (29/11, 19.55) να αντιμετωπίσει μία ομάδα που οι βλέψεις της είναι υψηλές, ειδικά από τη στιγμή που έχει παρουσιάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα σε αποτελέσματα και εμφανίσεις στα τελευταία της παιχνίδια στην Ισπανία και προς το παρόν έχει μείνει πίσω στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω της βαθμολογίας της στην Primera Division.