Τι ετοιμάζει για την ενδεκάδα με Μπέτις ο Μαρτίνς

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Φορτούνης σε νέο ρόλο και τα διλήμματα που έχει ο Πορτογάλος προπονητής για το αρχικό σχήμα του ματς με τους «βερδιμπλάνκος».

Τι ετοιμάζει για την ενδεκάδα με Μπέτις ο Μαρτίνς

Σε σπαζοκεφαλιά έχει εξελιχθεί η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μπέτις με τον Πέδρο Μαρτίνς να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Όλο το θέμα για τον Πορτογάλο προπονητή εστιάζεται στην επίθεση.

Όπως σας ενημέρωσε από νωρίς το πρωί το fosonline.gr ο 48χρονος τεχνικός στην προπόνηση της Τρίτης δοκίμασε τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης με τον Νάτχο "δεκάρι". Αυτό έκανε και στην προπόνηση που έγινε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και εκεί φαίνεται πως καταλήγει για την αρχική ενδεκάδα.

Αυτό σημαίνει πως στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Ποντένσε και Ναουέλ. Και αφού ξεκινήσαμε… ανάποδα την ενδεκάδα συνεχίζουμε με τους χαφ που είναι το άλλο δίλημμα του Μαρτίνς. Μπουχαλάκης, Καμαρά ή Μπουχακάλης, Γκιγιέρμε είναι το δίλημμα του κόουτς. Περισσότερες πιθανότητες μοιάζει να έχει το δεύτερο, αλλά την απόφαση του θα την πάρει σήμερα.

Στην άμυνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης θα συνθέσουν την τετράδα με τον Σα να υπερασπίζεται την εστία. Εκεί δεν φαίνεται να προβληματίζεται για κάτι ο κόουτς.

Κατά τα άλλα για την επίθεση ο Γκερέρο δεν έχει πιθανότητες για το αρχικό σχήμα, αφού έδειξε και στο Περιστέρι πως είναι ανέτοιμος. Το εναλλακτικό σχέδιο του κόουτς για τη γραμμή κρούσης θέλει τον Ναουέλ στην κορυφή, αλλά με ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί αυτό.