Άλλος Ολυμπιακός μετά το Περιστέρι- Τι έδειξε η προπόνηση πριν την Μπέτις

 

Έφυγε όλη η πίεση από τον Ολυμπιακό με τη νίκη επί του Ατρόμητου. Δια γυμνού οφθαλμού φαίνεται η διαφορά στην ομάδα του Πειραιά.

 

Άλλος Ολυμπιακός μετά το Περιστέρι- Τι έδειξε η προπόνηση πριν την Μπέτις

Το είχε πολύ μεγάλη ανάγκη το "διπλό" στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός και δεν ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί που έδωσε αυτή η νίκη. Την καταλαβαίνεις την ομάδα πως αυτό το "τρίποντο" άλλαξε πολλά στο εσωτερικό της.

Είναι άλλη η ψυχολογία της και αυτό δεν είναι κάτι που το γράφουμε έτσι για να το γράψουμε. Οι Πειραιώτες πήραν τα πάνω τους με τη νίκη τους στο Περιστέρι. Γέμισαν αυτοπεποίθηση και φαίνεται ξεκάθαρα από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα.

Από την προπόνηση στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» εάν κάτι ξεχώρισε είναι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό. Έχουν όλοι τους φοβερή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Σε ένα εξαιρετικό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι με τη Μπέτις.

Οι ποδοσφαιριστές και ο Μαρτίνς το λένε ότι πλέον όλα είναι διαφορετικά μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, αλλά αυτό φαίνεται και δια γυμνού οφθαλμού. Και διάθεση για προπόνηση έχουν και πολλά πειράγματα και αποφασιστικότητα.

Όλα αυτά δείχνουν πόσο μεγάλη ανάγκη είχε η ομάδα τη νίκη επί του Ατρόμητου και πως της έφυγε από πάνω της μία πολύ μεγάλη πίεση που της είχε ασκηθεί. Από την άλλη μπορεί και να μη σημαίνουν τίποτα ενόψει του αγώνα με τη Μπέτις. Πάντως στον Ολυμπιακό το βλέπουν το ματς ως μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνουν τη ζημιά στη Μπέτις, αφού αυτή πλέον έχει την πίεση και αυτή είναι με την πλάτη στον τοίχο.