Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Μπέτις – Ολυμπιακός

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/11) ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο συλλόγων, των τοπικών Αρχών και της Περιφερειακής Κυβέρνησης της Ανδαλουσίας.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Μπέτις – Ολυμπιακός

Στην Ισπανία πάντοτε τα μέτρα ασφαλείας είναι «δρακόντεια». Σε όλα τα γήπεδα της Primera Division επικρατεί ο… κακός χαμός από αστυνομικές δυνάμεις, από έφιππους και από ανθρώπους των τοπικών Αρχών που ακόμη και με πολιτική ενδυμασία παρακολουθούν διακριτικά την παρουσία των οπαδών στα γήπεδα.

Στα ευρωπαϊκά ματς τα μέτρα είναι ακόμη πιο αυστηρά, κάτι που φάνηκε και στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/11) στην Σεβίλλη ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο συλλόγων, των τοπικών Αρχών και της Περιφερειακής Κυβέρνησης της Ανδαλουσίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα κυκλοφόρησαν πριν από λίγο στην Ισπανία, περισσότεροι από 850 «σεκιούριτι» και δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και της ανδαλουσιάνικης εθνοφρουράς θα βρίσκονται στις εξέδρες και περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου για την ασφαλή είσοδο και έξοδο του κόσμου από το γήπεδο.

Φυσικά, θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη από σήμερα (28/11) έως και την Παρασκευή (30/11) στους δρόμους της Σεβίλλης, αλλά και τοποθέτηση δυνάμεων γύρω από τα ξενοδοχεία που θα καταλύσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού (φυσικά και η αποστολή των «ερυθρολεύκων»).