Λο Σέλσο: «Σημαντικό το ματς με Ολυμπιακό»

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο ποδοσφαιριστής της Μπέτις μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League. 

Λο Σέλσο: «Σημαντικό το ματς με Ολυμπιακό»

Η Μπέτις θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μίλησε ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου δεν είναι στο αύριο, αλλά στο σήμερα. Θα δούμε τι θα γίνει... Αύριο μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό ματς και κατόπιν, την Κυριακή, ένα ακόμα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μακριά, αλλά μόνο σε ό,τι έχουμε μπροστά μας. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να μαθαίνω καθημερινά την ομάδα καλύτερα και να συνεχίσω να προσθέτω πράγματα».

Για την ένταξη του στην ομάδα είπε: «Γίνεται πιο εύκολη με τους συμπαίκτες και το προπονητικό επιτελείο οι οποίοι με αντιμετώπισαν πολύ καλά από τότε που έφτασα. Είμαι ήρεμος, απολαμβάνοντας αυτή τη στιγμή, νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα, με έκανε να αισθάνομαι μέρος της και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».