Ο Σετιέν αδυνατεί να μπει στο μυαλό του Μαρτίνς

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο προπονητής της Μπέτις, Κίκε Σετιέν εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα σπάσει το αρνητικό ρεκόρ που έχει στην έδρα της στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Σετιέν αδυνατεί να μπει στο μυαλό του Μαρτίνς

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Κίκε Σετιέν ενόψει του αυριανού (18/11, 19.55) αγώνα με τον Ολυμπιακό στην 5η αγωνιστική του Europa League, υποστήριξε μεταξύ άλλων...

Για τη σημασία της αναμέτρησης: «Δεν είναι ένας τελικός, διότι εμείς έχουμε άλλη μια ευκαιρία κόντρα στη Ντουντελάνζ αλλά είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε, γιατί θα είμαστε πιο ήρεμοι στην τελευταία αναμέτρηση και χωρίς να εξαρτιόμαστε από κανέναν. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στον όμιλο».


Για τον Ολυμπιακό: «Είναι σχεδόν η τελευταία ευκαιρία του για να προκριθεί. Ελπίζω τα καλύτερα στον Ολυμπιακό. Διαθέτει καλούς παίκτες. Στην Ελλάδα ήμασταν ανώτεροι, εδώ δεν ξέρω αν θα γίνουν πιο τολμηροί ή θα παίξουν αμυντικά όπως έκαναν εκεί ".

Για το γεγονός ότι η Μπέτις έχει δυο μήνες να κερδίσει στο γήπεδό της: «Πιστεύω ότι οι οπαδοί θα υποστηρίξουν την ομάδα, θα της δώσουν ώθηση, ότι θα είναι η Μπέτις πρέπει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πράγματα που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει».