Ο Φερέρ στήριξε τον Σετιέν- Πλήρης η Μπέτις με Ολυμπιακό

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: O προπονητής της Μπέτις, Κίκε Σετιέν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον αυριανό (29/11, 19.55) αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Ο Φερέρ στήριξε τον Σετιέν- Πλήρης η Μπέτις με Ολυμπιακό

Ο Σετιέν ολοκλήρωσε την προετοιμασία των «μπέτικος» για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

O Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11αδα στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Ο κεντρικός αμυντικός, Σίντνεϊ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα ενισχύσει τη Μπέτις στον αυριανό αγώνα. Στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί το απόγευμα (28/11) ο Σετιέν θα συνοδεύεται από τον ποδοσφαιριστή Λο Τσέλσο.

Ο Ισπανός τεχνικός νιώθει πιο ασφαλής σήμερα μετά τις δηλώσεις στήριξης που έκανε χτες στο πρόσωπό του ο αντιπρόεδρος του κλαμπ, Λορέντσο Σέρα Φερέρ ο οποίος ρωτήθηκε αν κινδυνεύει η θέση του Σετιέν στον πάγκο.

Ο Φερέρ είπε ότι δεν τίθεται θέμα προπονητή και ότι περιμένει βελτίωση της ομάδας, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Να νικήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ύστερα να κερδίσουμε τα ματς που έχουμε μπροστά μας ως τα Χριστούγεννα» δήλωσε.