Υπό πίεση η Μπέτις γιατί τρέμουν το ματς με τον Ολυμπιακό!

Οι "βερδιμπλάνκος" δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους φάση και το παιχνίδι με τους Πειραιώτες έρχεται σε ένα πολύ κομβικό σημείο γι' αυτούς.

Υπό πίεση η Μπέτις γιατί τρέμουν το ματς με τον Ολυμπιακό!

Στο παιχνίδι της Πέμπτης η Μπέτις μπορεί και να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στους "32" του Europa League. Πρόκειται για ένα ματς, όμως, που έρχεται σε ένα κακό σημείο για την ομάδα της Ανδαλουσίας. Η ήττα από τη Βιγιαρέαλ έχει προκαλέσει τριγμούς στη Μπέτις και είναι γεγονός πως η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή μόνο κακό μπορεί να της κάνει.

Ο Τύπος ασκεί σκληρή κριτική στον Σετιέν και τους ποδοσφαιριστές, αφού οι "βερδιμπλάνκος" βρίσκονται στη 14η θέση της κατάταξης. Από τη μία στη Μπέτις βλέπουν ως μία ευκαιρία το ματς με τον Ολυμπιακό για να επανέλθει η ηρεμία, αλλά από την άλλη τρέμουν ότι απέναντι τους έχουν έναν έμπειρο αντίπαλο που μπορεί να τους κάνει ζημιά.

Είναι γεγονός πως στην Ανδαλουσία δέχονται πολύ μεγάλη πίεση και ψάχνουν μέσω του Europa League την εξιλέωση. Η πίεση που υπάρχει μπορεί να ευνοήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος πηγαίνει σε αυτό το ματς χωρίς να έχει να χάσει τίποτα. Αυτό γνωρίζουν στην Ανδαλουσία και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν ήθελαν να έχουν απέναντι τους έναν αντίπαλο με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία όπως οι Πειραιώτες.

Τα πράγματα στο "στρατόπεδο" της Μπέτις δεν είναι καθόλου καλά μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ και όλοι είναι υπό κρίση. Και να σκεφτεί κανείς πως πριν περίπου δύο εβδομάδες η Μπέτις νίκες στο "Καμπ Νόου" τη Μπαρτσελόνα.