Δοκιμή με Φορτούνη στην επίθεση και Νάτχο «δεκάρι»

Τι έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στον Ρέντη. Τι ετοιμάζει για το ματς με τη Μπέτις.

Δοκιμή με Φορτούνη στην επίθεση και Νάτχο «δεκάρι»

Ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει αύριο στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" τη Μπέτις σε ένα ματς που έχει ανάγκη να πάρει κάτι καλό. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με αυτό που εμπιστεύτηκε κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σκοπό να στηριχτεί σε έναν κορμό ποδοσφαιριστών και να τον πλαισιώσει με ελάχιστα νέα πρόσωπα. Για παράδειγμα στην άμυνα αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο ο Ελαμπντελαουί και οι Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα. Φαβορί για τα χαφ σύμφωνα και με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση είναι οι Γκιγιέρμε, Καμαρά. Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται και πάλι να δούμε από την αρχή Ποντένσε και Ναουέλ.

Όλο το ενδιαφέρον της χθεσινής προπόνησης εστιάζεται στις δύο θέσεις της επίθεσης. Στη χθεσινή προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δοκιμή με τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης και τον Νάτχο σε ρόλο "δεκάριου". Προφανώς και ο Γκερέρο ακόμα δεν είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας να παίξει από την αρχή στο παιχνίδι του "Μπενίτο Βιγιαμαρίν". Και στο Περιστέρι το διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε να είναι ανέτοιμος. Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε και την αποψινή προπόνηση στο γήπεδο της Μπέτις προκειμένου να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα, όμως, μετά και τη χθεσινή δοκιμή ο Φορτούνης έχει πολλές πιθανότητες για την κορυφή.

Κατά τα άλλα στη χθεσινή προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε στους ποδοσφαιριστές του βίντεο τη Μπέτις. Αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα στη Σεβίλλη και αύριο πριν αναχωρήσει η αποστολή για το γήπεδο.