Πρόκληση το ματς με Μπέτις για Ολυμπιακό και Μαρτίνς

Δεύτερο «τελικό» σε διάστημα λίγων ημερών παίζει ο Ολυμπιακός και τα κίνητρα είναι υψηλά για τον σύλλογο και τον προπονητή.

Πρόκληση το ματς με Μπέτις για Ολυμπιακό και Μαρτίνς

Η δουλειά στο Περιστέρι έγινε για τον Ολυμπιακό με την ομάδα να βγάζει στο γήπεδο ψυχή και πάθος και να παίρνει μία σπουδαία νίκη. Αυτό το ματς, ωστόσο, περνάει ήδη στην ιστορία για τους Πειραιώτες, αφού μπροστά τους έχουν την αναμέτρηση με τη Μπέτις.

Το πρωτάθλημα μπορεί να είναι πρωταρχικός στόχος, αλλά κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ή να αφήσει να περάσει σε δεύτερη μοίρα το Europa League. Ούτε ο σύλλογος ως οργανισμός, ούτε πολύ περισσότερο ο Πέδρο Μαρτίνς θα σφυρίξει αδιάφορα για το ματς στη Σεβίλλη.

Για τον Ολυμπιακό είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, να συγκεντρώσει βαθμούς και να φροντίσει για καλές κληρώσεις στο μέλλον. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να καταφέρει να περάσει από έναν όμιλο όπως αυτός που έχει άρωμα… Champions League.

Ο Μαρτίνς από την πλευρά του δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει σε δεύτερη μοίρα την Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό έχει κάνει το παραπάνω βήμα και αν θέλει να εκτοξεύσει την καριέρα του μία πρόκριση από όμιλο με Μπέτις και Μίλαν θα είναι ότι καλύτερο.

Στο Λουξεμβούργο ο Πορτογάλος έκανε το πρώτο του διπλό σε φάση ομίλων και τώρα ψάχνει και την πρώτη του πρόκριση. Έχει παίξει σε ομίλους του Europa League με Γκιμαράες, Ρίο Άβε και Μαρίτιμο, αλλά η πορεία του σταματούσε στη φάση των ομίλων. Στο ματς στην Ανδαλουσία έχει τη δυνατότητα να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να δημιουργήσει πιο ευνοϊκές συνθήκες για την αναμέτρηση με τη Μίλαν στις 13 Δεκεμβρίου.