Μπέτις - Ολυμπιακός με εισιτήρια των 25 ευρώ για τους «ερυθρόλευκους»!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με την Μπέτις στην Ισπανία, εξέδωσε η ΠΑΕ.

Μπέτις - Ολυμπιακός με εισιτήρια των 25 ευρώ για τους «ερυθρόλευκους»!

Η 5η αγωνιστική του Europa League θα βρει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με την Μπέτις στην Ανδαλουσία, σε ένα ματς που δύσκολο και κομβικό για τη συνέχεια του ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους τους οπαδούς τους, αφού έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα της Ισπανίας και σήμερα, 16/11 με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν τον τρόπο διάθεσής τους.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων REAL BETIS - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "ESTADIO BENITO VILLAMARIN" την Πέμπτη 29/11/2018 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν από τη Δευτέρα 19/11 έως Παρασκευή 23/11 (10:00 - 17:30), από τη reception του Γηπέδου Καραϊσκάκη (είσοδος VIP).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, το Εισιτήριο Διαρκείας ή την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€.».