«Sold out» τα εισιτήρια για την αναμέτρηση Τσέλσι-ΠΑΟΚ

Η Τσέλσι έβγαλε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τους φίλους του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης στο Λονδίνο.

«Sold out» τα εισιτήρια για την αναμέτρηση Τσέλσι-ΠΑΟΚ

Τέλος τα εισιτήρια για τους φίλους του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τσέλσι και τον ΠΑΟΚ στο Λονδίνο. Εξαντλήθηκαν και τα 2.300 εισιτήρια που είχε δώσει η Αγγλική ομάδα η οποία έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση ενώ παράλληλα αναμένεται να ταξιδέψουν περισσότεροι χωρίς εισιτήριο.

Η ανακοίνωση της Τσέλσι:

«Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρευρεθούν στο παιχνίδι στο Europa League με τον ΠΑΟΚ μπορούν να βρουν τις ακόλουθες πληροφορίες χρήσιμες.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί στο Stamford Bridge την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, θα πωλούνται έως την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 5μμ. Δεν θα υπάρχουν πωλήσεις εισιτηρίων την ημέρα του παιχνιδιού.

Από σήμερα (Παρασκευή 16 Νοεμβρίου), τα εισιτήρια είναι σε γενική πώληση (το πολύ τέσσερα ανά άτομο). Σημειώστε ότι τα εισιτήρια θα πωλούνται μόνο σε οπαδούς με ιστορικό κρατήσεων εισιτηρίων από το σωματείο, ειδικά όσοι αγόρασαν εισιτήριο τις σεζόν 2016-17, 2017-18 ή 2018-19.

Τα εισιτήρια γενικής πώλησης θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω τηλεφώνου ή προσωπικά».