Με κόσμο στη Σεβίλλη ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες παρέλαβαν 1.000 εισιτήρια από τη Μπέτις για την αναμέτρηση στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Με κόσμο στη Σεβίλλη ο Ολυμπιακός

Στις 29 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός θα παίξει τον έναν από τους δύο «τελικούς» που έχει μπροστά του στη φάση των ομίλων του Europa League. Μόνο για… τουρισμό δεν θα πάνε οι Πειραιώτες στη Σεβίλλη, αφού μετά την ισοπαλία της Μπέτις με τη Μίλαν καλό θα ήταν να πάρουν βαθμό προκειμένου να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους την τελευταία αγωνιστική στο ματς με τους «ροσονέρι».

Στην αναμέτρηση του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους. Η πειραϊκή ΠΑΕ παρέλαβε από την ομάδα της Ανδαλουσίας 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα με τη Μπέτις που θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου.

Ήδη υπάρχουν 500 συμμετοχές για το ταξίδι στη Σεβίλλη και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού τα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν. Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μπέτις προκειμένου να πάρουν κι άλλα εισιτήρια σε περίπτωση που τα χρειαστούν. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε τη θερμή υποστήριξη των οπαδών του τόσο στο Μιλάνο όσο και στο Λουξεμβούργο.