Για τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη πάει ο Ολυμπιακός!

Με 4-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ντουντελάνζ και οι “ερυθρόλευκοι” ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ένα φοβερό ρεκόρ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αν εξακολουθήσουν να είναι τόσο... καυτοί και στο β' μέρος.

Για τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη πάει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έκανε φύλλο και φτερό την Ντουντελάνζ και ήδη το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 4-0 και με ένα τσούρμο χαμένες ευκαιρίες.

Οι “ερυθρόλευκοι” ετοιμάζονται να καταρρίψουν ένα φοβερό ρεκόρ ως προς τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ετοιμάζονται να σημειώσουν τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη τους σε διασυλλογική διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ.

Έως και πέντε τέρματα διαφορά έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμα την Μοζίρ (5-0) στις 13 Αυγούστου 1997, τη Νόρντζελαντ στις 2 Οκτωβρίου 2008 και την Μπέσα Καβάγε δύο φορές (5-0 στην Αλβανία στις 15 Ιουλίου 2010 και 6-1 στο Καραϊσκάκη στις 22 Ιουλίου 2010).

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πόσες φορές έχει σκοράρει σε ευρωπαϊκό ματς ανεξάρτητα από τα γκολ που έχει δεχτεί, έχει καταφέρει να σκοράρει έξι φορές απέναντι στην Λεβερκούζεν (18 Σεπτεμβρίου 2003) και όπως αναφέραμε παραπάνω κόντρα στην Μπέσα Καβάγε.