Σισέ: «Και νίκη στην Τούμπα μπορούμε και τον τίτλο»

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός μίλησε για τον ανταγωνισμό στο κέντρο της άμυνας, αλλά και για την… κούρσα του πρωταθλήματος.

Σισέ: «Και νίκη στην Τούμπα μπορούμε και τον τίτλο»

Ο Παπέ Σισέ από τα φιλικά του καλοκαιριού έχασε έδαφος, όμως, το τελευταίο διάστημα πατάει και πάλι πολύ γερά στα πόδια του και έχει κερδίσει φανέλα βασικού. Ο Σενεγαλέζος στόπερ μίλησε στο match programme του αγώνα με τη Ντουντελάνζ. Αναφέρθηκε αρχικά στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στις θέσεις των στόπερ τονίζοντας πως κάνει καλό τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα.

«Κοιτάζω να μαθαίνω απ' όλα τα παιδιά. Είμαστε αρκετά νεανικό σύνολο στα σέντερ μπακ. Ο… γηραιότερος είναι ο Βούκο, που είναι μόλις 30 ετών. Έμπειρος και με τεράστιο πάθος. Όλα τα παιδιά έχουν κάτι να δώσουν. Ταχύτητα, ύψος, άλμα, τοποθέτηση, ο καθένας μας έχει το δυνατό και το αδύνατο σημείο του, αλλά το σημαντικό είναι ότι όλοι μαζί δουλεύουμε ως ομάδα, για να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι! Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός, αρκεί να γίνεται σε αθλητικά πλαίσια, όπως μεταξύ μας στον Ολυμπιακό. Προσωπικά αισθάνομαι ότι με ωθεί μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο Σισέ.

Στη συνέχεια ο νεαρός κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών ρωτήθηκε αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στη βαθμολογία και απάντησε:

«Ναι! Και στην Τούμπα μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά και οποιονδήποτε αντίπαλο βρούμε μπροστά μας. Είμαστε καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, λόγου χάρη, χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο για να «δέσουμε». Και μην ξεχνάς, είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν… Και να την καλύψουμε τη διαφορά στο πρωτάθλημα μπορούμε και να την ξεπεράσουμε και να κάνουμε δικό μας τον τίτλο», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης.