Η εντολή του Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του

Τι έχει ζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ. Τι θεωρεί πως είναι το κλειδί για να φτάσει ο Ολυμπιακός στην επικράτηση.

Η εντολή του Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του

Η Ντουντελάνζ δεν είναι κανένα θηρίο και δεν είναι η ομάδα που στο άκουσμα της τρέμει κανείς. Από την άλλη αυτές οι ομάδες είναι που κρύβουν και τους μεγαλύτερους κινδύνους. Ένας αντίπαλος που μπορεί να αποπροσανατολίσει την ομάδα και να μην μπει στο γήπεδο με την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, γνωρίζουν πως η ομάδα από το Λουξεμβούργο δεν έχει κανένα άγχος, έχει έρθει στην Ελλάδα για να κάνει τη ζημιά παίζοντας πιο άνετα και πιο χαλαρά. Δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα από το αποψινό παιχνίδι με τον ξέροντας καλά ότι ούτε το φαβορί είναι, αλλά ούτε και πολλές ελπίδες έχει.

Η ζημιά στο ποδόσφαιρο δεν απέχει και πολύ για να γίνει. Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς αυτό που έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του είναι να μπουν στο γήπεδο με δυνατά. «Πιάστε τους από τον… λαιμό», είναι το σύνθημα του Πορτογάλου προπονητή για την αποψινή κόντρα με την ομάδα του Τοπμέλερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα όπως είχαν κάνει και στο Λουξεμβούργο. Θέλει από το πρώτο λεπτό να δείξουν στον αντίπαλο ότι αυτοί είναι το αφεντικό του αγώνα. Να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να κυριαρχήσουν απέναντι σε μία ομάδα, η οποία δεν έχει να χάσει τίποτα και έβαλε δύσκολα σε Μπέτις και Μίλαν.