Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Από το μαιευτήριο κατευθείαν στο... Καραϊσκάκη

Η απίθανη ιστορία ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας του Λουξεμβούργου που μπορεί από το “Ελ. Βενιζέλος” να μεταβεί κατευθείαν στο φαληρικό γήπεδο και να πάρει φανέλα βασικού!

Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Από το μαιευτήριο κατευθείαν στο... Καραϊσκάκη

Η Ντουντελάνζ ως όνομα ήταν εξ αρχής άγνωστο στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό. Από την ημέρα της κλήρωσης που την έβγαλε ως μία από τις τρεις αντιπάλους του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων, μία κουβέντα γινόταν μόνο στις τάξεις των “ερυθρολεύκων”. Ότι θα πρέπει να πάρει το εξάποντο... Η αρχή έγινε στο Λουξεμβούργο. Απόψε (8/11, 22.00) οι παίκτες του Μαρτίνς σκοπεύουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά απέναντι στη Ντουντελάνζ και να παραμείνουν ολοζώντανοι στο κυνήγι της πρόκρισης.

Από την άλλη πλευρά ο Ντίνο Τοπμέλερ και οι ποδοσφαιριστές του φιλοδοξούν ότι θα κάνουν σεφτέ τόσο στα γκολ, όσο και σε βαθμούς στο Καραϊσκάκη! Είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Μάλιστα, η αγωνία του Γερμανού τεχνικού δεν είναι το πώς θα εμφανιστούν οι ποδοσφαιριστές του στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου, αλλά αν θα προλάβει έγκαιρα το παιχνίδι ένα από τα “βαριά χαρτιά” του.

Ο λόγος για τον 29χρονο Γάλλο αριστερό μπακ Μπριάν Μελίς. Τι εννοούμε “αν θα προλάβει έγκαιρα”; Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Απλώς, δεν ακολούθησε την αποστολή της Ντουντελάνζ από χθες το μεσημέρι, γιατί έπρεπε να βρεθεί δίπλα στην έγκυο σύζυγό του που ήταν στις μέρες της να γεννήσει.

Ο Μελίς είχε ενημερώσει τον Τοπμέλερ από το πρωί της Τετάρτης (7/11), όταν η αποστολή της Ντουντελάνζ έπαιρνε το αεροπλάνο για Αθήνα, ότι είναι διατεθειμένος ακόμη και από το “Ελ. Βενιζέλος” - που λέει ο λόγος – να πάει κατευθείαν στο Καραϊσκάκη, σύμφωνα με τα όσα μας έλεγαν οι δημοσιογράφοι που έκαναν το ταξίδι από το Λουξεμβούργο στην Αθήνα. Δεν θέλει με τίποτα να χάσει το παιχνίδι...

Ο Τοπμέλερ από την πλευρά του τον προορίζει μάλιστα για βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνας παρόλο που έχασε την χθεσινή τελευταία προπόνηση που έγινε στο Καραϊσκάκη.